Produse servicii, Program software agentie de turism - rezervari online

Turism Online

TRAVELIO iniţiază studenţii de la Universitatea din Oradea, Departamentul de Geografie, Turism şi Amenajarea Teritoriului

În cadrul unei conferinţe, susţinute la Universitatea din Oradea în data de 05 aprilie 2012, la care au participat atât cadrele didactice cât şi studenţii de la Universitatea din Oradea, Departamentul de Geografie, Turism şi Amenajarea Teritoriului, susţinută de către Dl. Filip LEPUŞ, reprezentant TRAVELIO şi de către Dra. Prodecan Ioana JOSAN, reprezentant al Facultăţii de Geografie, Turism şi Sport, au fost prezentate toate beneficiile achiziţionării sistemului TRAVELIO ERP şi au fost instruiţi toţi participanţii de la această conferinţă.


Mai multe detalii »

Ce trebuie sa contina un site al agentiei de turism din punct de vedere legal?

Tot ce trebuie sa stii atunci cand vrei sa-ti faci un site pentru agentia ta de turism

Pentru a evita neplacerile cauzate de vizita autoritatilor nationale, exista cateva elemente necesare ce trebuie sa apara in paginile unui website al agentiei de turism. Acestea sunt obligatorii din punct de vedere legal, dar in acelasi timp protejeaza agentia in anumite situatii neplacute cauzate de clienti – turisti nemultumiti si ajuta la cresterea imaginii agetiei in fata potentialilor clienti.


Mai multe detalii »

Ce trebuie sa fie afisat in agentia de turism?

Lista documentelor/texte care trebuie afisate de catre agentiile de turism in spatiul comercial

In spatiul comergial al unei agentii de turism este obligatorie din punct de vedere legal afisarea anumitor informatii.


Mai multe detalii »