TRAVELIO iniţiază studenţii de la Universitatea din Oradea, Departamentul de Geografie, Turism şi Amenajarea Teritoriului, Program software agentie de turism - rezervari online

TRAVELIO iniţiază studenţii de la Universitatea din Oradea, Departamentul de Geografie, Turism şi Amenajarea Teritoriului


În cadrul unei conferinţe, susţinute la Universitatea din Oradea în data de 05 martie 2012, la care au participat atât cadrele didactice cât şi studenţii de la Universitatea din Oradea, Departamentul de Geografie, Turism şi Amenajarea Teritoriului, susţinută de către Dl. Filip LEPUŞ, reprezentant TRAVELIO şi de către Dra. Prodecan Ioana JOSAN, reprezentant al Facultăţii de Geografie, Turism şi Sport, au fost prezentate toate beneficiile achiziţionării sistemului TRAVELIO ERP şi au fost instruiţi toţi participanţii de la această conferinţă.

TRAVELIO comunică cu studenţii de la Universitatea din Oradea, permiţându-le acestora să beneficieze gratuit de avantajele acestui sistem.
TRAVELIO vine în întâmpinarea studenţilor şi cadrelor didactice, oferindu-le un modul de producţie şi gestionând electronic întreaga activitate. Astfel, TRAVELIO susţine studenţii şi îi ajută să se pregătească în acest domeniu, oferindu-le training specializat şi suport online.
Travelio ERP este programul de gestiune destinat agenţiilor de turism tour-operatoare. Modulul de productie permite managementul unei game largi de servicii turistice: Cazări Individuale (On request, Allotment, Garantii), Transport (Autocare şi curse charter), Asigurări, Pachete turistice, Oferte speciale.
Cu sistemul TRAVELIO ERP se poate integra şi serviciul prin care se realizează site-uri web de prezentare a ofertelor turistice şi soluţii de vânzare online (bilete de avion, pachete, cazări).

Sistemul TRAVELIO permite o sintetizare a volumului şi a valorii serviciilor prestate: până la o dată anume, pe tipuri de servicii, pe furnizori de servicii, pe companii/entităţi care aparţin grupului de clienţi, pe persoane fizice care au beneficiat de serviciile respective.
Sistemul ERP este accesibil din exterior prin modulul online (către agenţiile revânzătoare) şi prin XML (către site-uri, deci clienţilor finali). Prin modulul de furnizori externi se poate implementa conexiunea online cu orice tour-operator care oferă astfel de legături.
Universitatea din Oradea, prin Departamentul de Geografie, Turism şi Amenajarea Teritoriului integrează sistemul TRAVELIO ERP, încadrându-se în tendinţele actuale ale pieţei, pe care le urmează şi agenţiile tour-operatoare din România.

Clienți care folosesc
Travelio ERP: