Clientii nostri, Program software agentie de turism - rezervari online

Clienții noștri

Balkan Air Travel este considerată astăzi ca fiind unul dintre cei mai puternici tur operatori din turismul românesc. Activitatea acestei agentii de turism a început în urmă cu peste 15 ani, ca agent de ticketing pentru companiile aeriene de mare succes Bulgaria Air, Hemus Air, CSA, Malév, Turkish Airles, KLM şi Air France. In prezent este leader în sectorul de tur operator pe relaţia Bulgaria şi oferă preţuri fără concurenţă, direct de la partenerii bulgari. Balkan Air Travel s-a alaturat familiei Travelio inca de la inceputul dezvoltarii acestuia, in anul 2009, si de atunci beneficiaza necontenit de toate serviciile oferite, avand o contributie importanta in cresterea si imbunatatirea acestuia.

Travelio Balkan

Agentia de turism Karpaten pune la dispozitia clientilor sai o echipa bine pregatita pentru a satisface orice fel de cerere turistica pentru orice fel de calatorie: circuit, sejur, croaziera, transport modern si rapid, cazari la cele mai bune hoteluri/pensiuni la preturile cele mai mici. Karpaten Turism este un tour operator specializat atat pe turism intern cat si pe turism extern, avand o gama larga de sejururi si croaziere. Agentia Karpaten beneficiaza de serviciile oferite de sistemul Travelio, inca din anul 2009, fiind primul client care s-a bucurat de beneficiile oferite prin utilizarea acestui sistem.

Travelio Karpaten

MICOMIS opereaza de peste 13 ani pe piata tour-operatorilor din Romania si face parte din grupul de firme Micomis, alaturi de Air Training Transilvania - centrul autorizat IATA, pentru training personal cu studii superioare - agenti ticketing si Micomis Construct, specializata in proiectare asistata. Marii clienti corporativi care au ales MICOMIS ca agentul lor unic pe toata gama de servicii turistice, reprezinta imaginea de incredere, seriozitate si stabilitate de care se bucura grupul de firme MICOMIS. Agentia Micomis este client Travelio ERP din anul 2010, beneficiind de toate serviciile oferite de acest sistem si ajutand la cresterea si imbunatatirea acestuia.

Travelio MICOMIS

Go2Holiday Ltd a fost fondata in 2010 şi este compania-mama a retelei de companii care opereaza sub aceasta marca. Portofoliul Go2Holiday include atat operatiuni de “Outgoing” cat si de “Incoming”. In anul 2011 serviciile oferite de Go2Holiday au fost preluate de tour opertorul Splendid Travel care a devenit reprezentanta Go2Holiday Bulgaria in Romania. Companiile Go2Holiday Ltd sunt conduse de echipe de profesionisti in fiecare tara, foarte bine pregatiti, cu o viziune clara asupra felului in care produsul trebuie oferit clientului. Inca de la infiintare agentia Go2Holiday a beneficiat de serviciile oferite de sistemul Travelio ERP, website-ul acestui tour operator fiind realizat avand la baza facilitatile oferite de Travelio.

Travelio Go2Holiday
Travelio Worldwide Travel

Beneficiază de:

Travelio ErpTravelio ERP

Travelio SuportTravelio Suport

Worldwide Travel Destination Management, cunoscuta adeseori sub denumirea WWTDM, este o companie de turism cu capital integral privat din Londra, Anglia, care intelege principiile succesului. Serviciile pe care le ofera aceasta agentie de turism sunt diferite decat cele ce se intalnesc pe piata locala, deoarece, aceasta companie se axeaza prin satisfacerea cerintelor clientilor si realizarea de pachete turistice specifice fiecaror nevoi ale clientilor. Agentia WWTDM a devenit client al sistemului Travelio ERP la sfarsitul anului 2010, si de atunci beneficiaza de servicii specializate de calitate pe partea de operatiuni de” incoming”.

Travelio Worldwide Travel

Agentia de turism Across Travels beneficiaza de serviciile oferite de platforma Travelio ERP de la inceputul anului 2011, optand in momentul incheierii parteneriatului pentru toate facilitatile pe care le ofera acest sistem.

Travelio Across Travels

Escape Tour este o agentie tour-operatoare tanara si dinamica avand ca activitate principala consilierea in domeniul turismului, oferirea celor mai bune pachete turistice precum si vanzarea biletelor in domeniul transportului aerian si terestru. Escape Tour are ca parteneri de afaceri companii de top fapt ce garanteaza calitatea serviciilor oferite, punand intotdeaua accent pe satisfacerea clientilor si in acest scop intampinand cu personal calificat, tanar, amabil si orientat catre nevoile clientului. Agentia Escape Tour, este unul dintre cei mai noi clienti ce beneficiaza de servicile oferite de sistemul Travelio Light, in special de ajutorul primit in managementul clientilor si pe partea de contabilitate de baza.

Travelio Escape Tour

Agentia de Turism Rock’N’Roll Travel este client al sistemului Travelio Light de la inceputul anului 2011. In prezent utilizeaza acest sistem pentru managementul clientilor, contabilitate primara, dar si pentru administrarea facila a website-ului.

Travelio Rock’N’Roll Travel
Travelio Romanian International Travel

Beneficiază de:

Travelio LightTravelio ERP

Travelio PromoTravelio Promo

Agentia de turism Romanian International Travel a devenit client al sistemului Travelio Light la inceputul anului 2011, utilizand facilitatile oferite de platform pentru simplificarea managementului clientilor si a contabilitatii primare, dar si pentru administrarea website-ului.

Travelio Romanian International Travel
Gulliver's Travels

Agentia de turism Gulliver's Travels

Gulliver's Travels
Carpathian

Agentia de turism Carpathian Travel Center

Carpathian
Non-stop Travel

Agentia de turism Non-stop Travel

Non-stop Travel
Pinky Travel

Agentia de turism Pinky Travel

Pinky Travel
Aloria

Aloria este marca a Litoralului Romanesc iar agentia Litoralul Romanesc este tipul de partener cu care iti doresti sa lucrezi pe perioada nedefinita. Avem impreuna cativa ani de colaborare si dezvoltare iar varianta TQS a fost una optima deoarece aceasta a fost legata foarte usor de sistemul nostru Travelio. TQS este o varianta atat pentru prezent cat si pentru viitor deoarece orice nou xml poate fi usor integrat si gestionat.

Aloria
Jumbo Travel

Agentia Jumb Travel este o agentie tanara dar cu un potential ridicat in vanzarea de produse turistice. Am inceput colaboarea inca din 2015 si continuam sa ajutam aceasta agentie pentru a-si atinge scopul dorit. Cand le-am oferti varianta TQS, acestia s-au aratat incantati de posiblitatile de gestiune a datelor celor 5 XML-uri pe care le-am integrat in baza de date a acestora.

Jumbo Travel
Sind Romania

Sind Romania este unul din cei mai noi clienti ai nostri si putem spune ca suntem foarte incantati ca am reusit sa ii ajutam cu integrarea noului site pe sistemul TQS. Avand in administrare 4 XML-uri, ei isi vor putea promova ofertele asa cum doresc iar activitatea lor principala ca touroperator (pe Romania) va putea fi promovata fara probleme. Administrarea ofertelor pe diferite locatii, dar si prelucarea datelor venite de la furnizori este foarte usoara cu ajutorul sistemului integrat.

Sind Romania
Africa Travel

Sind Romania este unul din cei mai noi clienti ai nostri si putem spune ca suntem foarte incantati ca am reusit sa ii ajutam cu integrarea noului site pe sistemul TQS. Avand in administrare 4 XML-uri, ei isi vor putea promova ofertele asa cum doresc iar activitatea lor principala ca touroperator (pe Romania) va putea fi promovata fara probleme. Administrarea ofertelor pe diferite locatii, dar si prelucarea datelor venite de la furnizori este foarte usoara cu ajutorul sistemului integrat.

Africa Travel
Amaryllis Tour

Amaryllis Tour se afla printre clientii nostri, utilizatori ai sistemului Travelio Light si are ca obiect principal de activitate comercializarea serviciilor turistice. Acestia utilizeaza acest sistem pentru managementul clientilor si contabilitate primara.

Amaryllis Tour
Sun&Fun Travel

Din anul 2019 Sun&Fun Travel ultilizeaza sistemul Travelio ERP, varianta complexa a sistemului ce include managementul clientilor, contabilitate primara dar si partea de productie, in care sunt introduse ofertele proprii. In cadrul sistemului lor se pot loga si alte agentii revanzatoare pentru a achizitiona produsele lor turistice. Site-ul B2C este tot produsul nostru Travelio-Quick-System. Sistemul Travelio ERP este conectat si la site-ul acestora si astfel ofertele sunt preluate automat.

Sun&Fun Travel
Places2Go

Fiind un client nou Places2Go utilizeaza sistemul Travelio ERP. Din anul 2019 acestia au ales ca activitatea interna a agentiei cat si prezentarea ofertelor in randul turistilor sa o faca doar prin intermediul produselor noastre. Activitatea interna se desfasoara cu ajutorul sistemului Travelio ERP ce inglobeaza managementul clientilor, contabilitate primara dar si partea de productie, in care sunt introduse ofertele proprii. In cadrul sistemului lor se pot loga si alte agentii revanzatoare pentru a achizitiona produsele lor turistice. Site-ul B2C este tot produsul nostru Travelio-Quick-System. Sistemul Travelio ERP este conectat si la site-ul acestora si astfel ofertele sunt preluate automat.

Places2Go
Travel With Us

Agentia Travel With Us se afla printre clientii nostri, utilizatori ai sistemului Travelio Light si are ca obiect principal de activitate comercializarea serviciilor turistice. Acestia utilizeaza varianta simpla a sistemului pentru managementul clientilor si contabilitate primara.

Travel With Us
Neptun-Olimp Turism

Agentia Neptun-Olimp Turism utilizeaza sistemul Travelio Light si are ca obiect principal de activitate comercializarea serviciilor turistice. Acestia utilizeaza varianta simpla a sistemului pentru managementul clientilor si contabilitate primara.

Neptun-Olimp Turism
Fresh Holidays

Agentia Fresh Holidays este utilizatoare a sistemului Travelio ERP si are obiectul de activitate in comercializarea serviciilor turistice. Acestia utilizeaza varianta complexa a sistemului pentru managementul clientilor, contabilitate primara dar si pentru partea de productie in care acestia isi introduc ofertele proprii.

Fresh Holidays
Ideal Tour

Agentia Ideal Tour utilizeaza Travelio Light si are ca obiect principal de activitate comercializarea serviciilor turistice. Acestia folosesc varianta simpla a sistemului pentru managementul clientilor si contabilitate primara.

Ideal Tour
Agentia Luxtravel

Agentia Lux Travel utilizeaza sistemul Travelio ERP. Acestia au ales ca activitatea interna a agentiei cat si prezentarea ofertelor clientilor sa o faca prin intermediul produselor noastre. Activitatea interna se desfasoara cu ajutorul sistemului Travelio ERP ce inglobeaza managementul clientilor, contabilitate primara dar si partea de productie, in care sunt introduse ofertele proprii. In cadrul sistemului lor se pot loga si alte agentii revanzatoare pentru a achizitiona produsele lor turistice. Site-ul utilizat pentru promovarea ofertelor in randul turistilor este tot produsul nostru Travelio-Quick-System. Sistemul Travelio ERP este conectat si la site-ul acestora si astfel ofertele se pot prelua automat.

Agentia Luxtravel
Happy Holiday

Agentia Happy Holiday utilizeaza Travelio Light si are ca obiect principal de activitate comercializarea serviciilor turistice. Acestia folosesc varianta simpla a sistemului pentru managementul clientilor si contabilitate primara.

Happy Holiday
Sindi Tour

Agentia Sindi Tour utilizeaza Travelio Light si are ca obiect principal de activitate comercializarea serviciilor turistice. Acestia folosesc varianta simpla a sistemului pentru managementul clientilor si contabilitate primara.

Sindi Tour
Super Tours

Agentia Supertours utilizeaza sistemul Travelio ERP. Acestia au ales ca activitatea interna a agentiei cat si prezentarea ofertelor clientilor sa o faca prin intermediul produselor noastre. Activitatea interna se desfasoara cu ajutorul sistemului Travelio ERP ce inglobeaza managementul clientilor, contabilitate primara dar si partea de productie, in care sunt introduse ofertele proprii. Site-ul agentiei de turism Super Tours detine o tema customizata si se bazeaza pe revanzarea ofertelor turistice.

Super Tours
Alfi Travel

Agentia revanzatoare Alfi Travel, destul de noua pe piata, isi desfasoara activitatea interna si isi prezinta ofertele potentialilor turisti cu ajutorul aplicatiei noastre Travelio-Quick-System. Detine un site complet customizat in cadrul caruia se regasesc ofertele a multipli furnizori de vacante. Continutul bogat de oferte, originalitatea si operarea usoara a interfatei atat de agentii de turism cat si de turisti sunt atuurile principale ale site-ului.

Alfi Travel