Travelio Promo Social Media, Program software agentie de turism - rezervari online

Travelio Promo Social Media Preţuri incepand de la:
20€/h

 

Vrei să te găsească mai mulți clienți pe Google?

Oferim servicii de consultanta in realizarea de campanii publicitare online si implementam proceduri de optimizare a site-ului in motoarele de cautare.

Vrei să te găsească mai mulți clienți pe Google?

Cum te poate ajuta Travelio Promo Social Media?

CAMPANII DE PROMOVARE IN RETELELE DE SOCIALIZARE

În ultima perioadă, cu precădere în acest ultim an, reţele de socializare au devenit cele mai folosite metode de promovare online cu rezultate reale în afaceri.

Rezultatele unui studiu în acest domeniu publicate pe reţeaua de socializare profesionala Linkedin au arătat trendul campaniilor de promovare online:

Publicitatea in retelele sociale prezinta numeroase beneficii, aducand un trafic relevant cu mare potential de a se transforma in clienti. Forma de publicitate in reaţeau sociala face ca anunturile sa fie mai personalizate.

A.CAMPANII FACEBOOK

Facebook a devenit cea mai importanta retea de socializare online din Romania oferind astfel o noua oportunitate de promovare targetata a diferitelor afaceri ce urmaresc promovarea prin astfel de metode online. Prin promovarea afacerii pe reteaua de socializare Facebook poti targeta exact ceea ce te intereseaza si cine anume urmeaza sa vizualizeze reclama ta.

Cum poate fi utilizata reteaua de socializare Facebook pentru promovarea afacerii mele?

Metode de promovare sunt:

 • Crearea de aplicatii pentru Facebook
 • Crearea de pagini de fani si intretinerea acestora
 • Promovare PPC (Pay-Per-Click) in reteaua Faceboook

Care sunt avantajele unei campanii de promovare Facebook Ads?

Cea mai importanta metoda de promovare este reclama Facebook (Facebook Ads) noul instrument de promovare online ce prezinta numeroase avantaje:

 • are o targetare complexa pe date demografice: sex, varsta si limba utilizatorilor care vor vedea anuntul.
 • Gradul ridicat de implicare al utilizatorilor
 • timpul ridicat petrecut de utilizatori pe site face ca reclama pe Facebook sa fie foarte vizionata, informatiile fiind mai concentrate.
 • Se poate opta pentru o imagine care sa insoteasca anuntul text ce ajuta la realizarea unei comunicari mai eficiente
 • Plata pentru publicitatea pe Facebook se face pe click sau pe 1000 de vizualizari
 • Campaniile de promovare pot fi mult mai creative

Exista dezavantaje pentru o campanie de promovare Facebook?
Nu are un grad ridicat de utilizabilitate, spre deosebire de o campanie Google Adwords care incepe de obicei cu o cautare;
Reclama pe Facebook nu se focuseaza pe cuvinte cheie, acestea constituind un instrument foarte relevant de identificare al intentiei de cumparare.

Ce aplicatii Facebook pot face pentru agentia mea de turism?

Fiecare aplicatie Facebook se creaza in functie de nevoile si rezultatele pe care agentia de turism le are in vedere. Exista posibilitatea setarii de concursuri pe Facebook urmarind obtinerea de fani si prin urmare de adrese de email pentru viitoarele campanii de promovare prin newsletter. Un alt exemplu de aplicatie ar fi implementarea unui sistem de rezervare in pagina de Facebook unde fanii pot cere o cotatie de pret pentru hotelurile promovate prin aceasta metoda sau chiar posibilitatea efectuarii unei rezervari. Alta aplicatie ar putea fi o pagina cu cele mai noi oferte si informatii urmarind astfel o mai buna promovare a acestora.

Cat costa o campanie de publicitate Facebook Ads?

Bugetul investit il puteti alege dumneavoastra. Pentru o campanie eficienta, bugetul minim recomandat este de 100 EUR. Bugetul neconsumat se reporteaza de la o luna la alta pana la ultimul ban.
La acest buget investit in campanie se adauga comisionul aferent serviciilor noastre de gestionare in functie de perioada pe care se va desfasura campania Facebook Ads.

Ce servicii sunt cuprinse in acest cost?

 • Configurarea unui cont nou Facebook Ads
 • Analiza site-ului si propunerea de reclame;
 • Construirea campaniei profesionale (redactare de anunturi, optimizare)
 • Rapoarte Facebook Ads periodice cu situatia campaniei dumneavoastra
 • Managerierea campaniei pentru rezultate optime.

B.CAMPANII IN ALTE RETELE DE SOCIALIZARE

In functie de necesităţile fiecarei agenţii de turism şi a dorinţelor de promovare, se pot seta campanii de promovare in alte reţele de socializare, precum şi diverse aplicaţii, cu real impact asupra rezultatelor cum ar fi: LinkedIn.com, Twitter.com, Yahoo.ro, şi în curand şi în Google +, noua platformă de socializare a motorului de căutare Google ce prezintă multiple avantaje SEO.