Travelio IBE, Program software agentie de turism - rezervari online

Travelio IBE Preţuri de la:
79 €

 

Realizam IBE-uri personalizate ideale pentru activitatea ta!

 

Travelio realizează site-uri care integrează TQS o aplicație ce sprijină industria turismului și ajută la emiterea rezervărilor prin intermediul internetului (bilelte de avion, hoteluri, pachete).

 

Realizam site-uri ideale ce integreaza motoare de cautare

Travelio TQS

Travelio TQS este un motor de cautare si rezervare pe internet. Permite unui client sa specifice cerintele acestuia de calatorie, cum ar fi orasul de plecare, de destinatie, data de plecare, data de returnare cat si clasa de calatorie. Odata ce aceste informatii sunt primite, TQS va oferi o lista cu bilete de avion , hoteluri si excursii pe care clientul poate apoi sa le achizitioneze.

Travelio TQS este un must-have pentru companiile de turism cu scopul de a mari profitul, a creste baza de clienti și in acelasi timp minimizand vanzarile si costurile de distributie.

Travelio TQS reprezinta elementul cheie al unui site de turism, care permite vanzarea directa a produselor turistice aflate pe portalul de tursim.

Iata ce poate fi disponibil prin intermediul motorului de rezervare Travelio TQS pentru agentiile de turism:

  • Compararea și rezervarea celor mai bune opțiuni de zbor
  • Găsirea și rezervare de camere de hotel la cele mai bune tarife
  • Integrarea pachetelor de vacante de la furnizori precum Christian Tour, Paralela45, Tez-Tour etc. Mai multe detalii pe http://quick.travelio.ro/

Setarile si proprietatile sistemului sunt adjustate astfel incat sa reflecte nevoile fiecarui client.

TQS sau Travelio Quick System este un sistem complex ce vine cu un cu un design STANDARD care poate fi pus in functiune in mai putin de 2 saptamani in functie de cerintele clientului. Mai multe detalii pe http://quick.travelio.ro/

PRODUSE TQS STANDARD


PRODUSE TQS PERSONALIZAT


Parteneri